BLOGBLOG

Koktajl jaglany z jagodami

koktajl jaglany z jagodami

Koktajl jaglany czyli taki gdzie kasza jaglana gra znaczącą rolę z dodatkiem jagód jest kolejną propozycją na sycącą przekąskę lub wiosenne śniadanie. Przepis na ten koktajl pochodzi z bloga Słodko Kwaśna Kuchnia

Składniki:

  • 1/2 szklanki mrożonych jagód
  • 1 szklanki mleka
  • 1 łyżka miodu lawendowego
  • 2-3 łyżki ugotowanej kaszy jaglanej

Przygotowanie:

Do kielicha blendera wkładamy mrożone jagody, kaszę jaglaną oraz miód lawendowy. Następnie wlewamy szklankę mleka. Całość dokładnie blendujemy. Koktajl rozlewamy do dwóch szklanek i podajemy. Smacznego!

0 komentarzy
    zostaw komentarz

    Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *